COMPR122A : Crafoord - Balans Remixes
COMPR122A : Crafoord - Balans Remixes
RELEASE DATE : 01/10/2021
Josefin Crafoord är kult och modeikon sedan nittiotalets ZTV och med eurodiscogruppen Domenicer. Som programledare i tv/radio och med populära relationspodden 'Ihop med Josefin' är hon ständigt aktuell. I somras som konferencier för 'Vi som älskar 90-talet'-turnén. Nu är poptajtsen på igen och Josefin greppar micken - solo för första gången.

Flera klubbiga poplåtar på svenska (Drömhus möter Ava Max) produceras under namnet Crafoord. Inramningen kitschig som är tydlig i look samt musikvideos framöver.
Texterna har glimten i ögat och sjungs på artistens typiska stockholmska. Soundet och framtoningen är som sagt både en flirt med dåtiden och det nutida.

Josefin själv är delaktig i hela processen och ser fram emot att dominera scenerna med materialet och verkligen leverera i livesång och framträdande. Sådär larger than life som Crafoord själv.

Debutsingeln 'Balans' klänger sig fast med hook på hook. Låten är skriven och producerad av Linda Sonnvik samt Christian Oscarsson aka Soundstreamers.

Fullt ös. Festen kan börja.
TRACKS
1.
Crafoord - Balans (Patrik Remann Remix)
 
2.
Crafoord - Balans (Coma Baby Remix)
 
3.
Crafoord - Balans (Original Mix)
 
4.
Crafoord - Balans (Extended Version)
 

Latest Releases

PRREC435A : Patrik Remann - I never really liked you

Patrik Remann

I never really liked you

Patrik Remann spent some time in a new studio and found some great inspiration, and this song was the result! Happy house vibes for the gym, dancefloor or when cleaning at home!

PRREC444A : Coma Baby - Wait all night

Coma Baby

Wait all night

Coma baby is back with a new tune for your mind, soul and body.

COMPR094 : Crafoord - Balans

Crafoord

Balans

Josefin Crafoord är kult och modeikon sedan nittiotalets ZTV och med eurodiscogruppen Domenicer. Som programledare i tv/radio och med populära relationspodden 'Ihop med Josefin' är hon ständigt ak...